Ons multidisciplinaire team

 • Marc Schurink

  Als gedragsdeskundige heeft Marc namens de politie vele rampenstaven getraind. Ook jarenlange ervaring met het opleiden van politie-onderhandelaars. Voor het Meldkamerinstituut is hij trainer en acteur.
 • Mike Smits

  Trainer en acteur bij de Politieacademie, onder meer voor arrestatieteams, persoonsbeveiligers en mobiele eenheid. Het Meldkamerinstituut zet Mike in als trainer en acteur.
 • John Verhoef

  Werkt al jaren op de 112-meldkamer in Amsterdam. Coördineert daar het meldkamerwerk voor politie en brandweer en is calamiteitencoördinator. Verder is hij docent/examinator voor het Meldkamerinstituut, de Politieacademie en het IFV.
 • Huub van der Velden

  Werkte in tal van leidinggevende functies bij de politie, gespecialiseerd in regievoering en scenariodenken. Was examinator bij de Politieacademie en nam examens af bij de NS en de Rijksbeveiligingsorganisatie. Werkt nu als docent en examinator voor het Meldkamerinstituut.
 • Fatima Bonebakker

  Oprichter en eigenaar van het Meldkamerinstituut. Is grondig en doelgericht. Fatima begrijpt wat centralisten en leidinggevenden nodig hebben, spreekt de taal van de verschillende meldkamers en brengt ketenpartners graag met elkaar in contact.
 • Henk van de Belt

  Na ruim 25 jaar in de politiepraktijk heeft Henk 20 jaar in het politieonderwijs gewerkt. Binnen het Meldkamerinstituut geeft hij nieuwe politiecentralisten de blauwe en juridische basis die ze nodig hebben voor hun centralistenwerk.
 • Michael Bosch

  Voorheen teammanager bij de verkeersleiding van ProRail en bevelvoerder bij de Utrechtse brandweer. Was ook calamiteitencoördinator op de meldkamer. Nu werkzaam als Ploegcommandant Brandweer bij Veiligheidsregio Utrecht en docent voor het Meldkamerinstituut.
 • Clara Peeters

  Theaterdocent, regisseur en trainingsacteur. Ervaring bij de politie en de marechaussee, maar ook in de zorg, het onderwijs en de detailhandel. Werkt voor het Meldkamerinstituut als acteur.
 • Pepijn Lochtenberg

  Sport- & prestatiepsycholoog, mede-eigenaar van Focus Like a Pro. Specialist op het gebied van Focus, ACT en Presteren onder druk. Was betrokken bij het programma Mentale Kracht van de Politieacademie. Zet zich in als coach en trainer binnen dit domein, ook bij het Meldkamerinstituut.
 • Martijn Ruitenburg

  Sport- & prestatiepsycholoog, mede-eigenaar van Focus Like a Pro. Gepromoveerd op 'werkgerelateerde gezondheid' aan de UvA. Was betrokken bij het programma Mentale Kracht van de politie. Nu ook trainer en coach Mentale Kracht voor het Meldkamerinstituut.
 • Saïd El Abboudi

  Is al jaren werkzaam als toneelspeler en trainingsacteur. Hij stelt zich ten dienste op aan de leerbehoefte van de deelnemers. Als trainingsacteur werkzaam voor Defensie, Politie en voor diverse managementopleidingen. Werkt voor het Meldkamerinstituut als trainingsacteur.
 • John van Middendorp

  Maakte na 18 jaar als conducteur de overstap naar de politie. Daar is hij centralist bij de Landelijke Eenheid. Ook werkt hij als trainingsacteur voor de Politieacademie. Voor het Meldkamerinstituut is hij acteur, docent en C2000-instructeur.
 • Marc Nijholt

  Specialist op het gebied van pro-actief beveiligen, observeren op afwijkend gedrag en interventies coördineren op basis van beeldmateriaal. Werkte jarenlang bij G4S. Is nu teammanager bij de Meldkamer NS en docent cameratoezicht voor het Meldkamerinstituut.
 • Tommy van Vulpen

  Docent/eigenaar van een theaterschool en acteur. Werkt mee aan trainingen
  voor de politie, FIOD, horeca en zorg. Ook voor het Meldkamerinstituut
  werkt Tommy als trainingsacteur.
 • Peter van der Lint

  Calamiteitencoördinator op de 112-meldkamer in Bergen op Zoom, met een passie voor opleiden, trainen en oefenen. Was daarvoor 20 jaar centralist en teamleider bij de brandweer. Voor het Meldkamerinstituut werkt hij als examinator en docent.
 • Gerrit Vosselman

  Gerrit is brandweercentralist op de meldkamer in Den Haag, waar hij ook nieuwe collega's opleidt. Heeft zelf ervaring als brandweerman en neemt examens af voor het IFV. Het Meldkamerinstituut zet Gerrit in als docent.
 • Erik Prins

  Calamiteitencoördinator op de 112-meldkamer Den Haag, daarnaast ook actief als Officier van Dienst Brandweer. Voor het Meldkamerinstituut werkt Erik als docent en examinator.
 • Jeroen Spelbrink

  Was jaren centralist, calamiteitenoördinator en leidinggevende op de 112-meldkamer. Nu coördinator en docent bij de Politieacademie. Via het Meldkamerinstituut werkt hij graag voor andere meldkamers als docent en examinator.
 • Paul van Wijnen

  Trainingsacteur en trainer in omgaan met agressie en ongewenst gedrag. Was daarvoor politieagent. Al vanaf de oprichting betrokken en tal van projecten met Fatima gedraaid. Zet zich binnen het Meldkamerinstituut in als trainingsacteur.
 • Ilse Vogelzang

  Zelfstandig coach, trainer en procesbegeleider. Heeft gewerkt voor onder meer politie, DJI, gemeenten en Rijkswaterstaat. Het Meldkamerinstituut zet Ilse in als trainer en coach.
 • Jeroen Bakker

  Docent bij de Politieacademie en zelfstandige. Adviseert onder meer gemeenten over veiligheid, crisisbeheersing en ondermijning. Voor het Meldkamerinstituut werkt hij als docent juridisch kader.
 • Eric Ross

  is gespecialiseerd in afwijkend gedrag, agressie en mentale weerbaarheid. Geeft trainingen oa. bij de DJI en Gerechtsdeurwaarders. Het Meldkamerinstituut zet Eric in om centralisten voor te bereiden op extreme situaties zoals gijzeling en tactische interventies.
 • Flore Koopen

  Flore is trainingsacteur, theaterdocent en trainer. Ze werkt onder
  meer voor de politie, defensie en detailhandel. Ook traint zij managers en
  leidt ze trainingsacteurs op. Voor het Meldkamerinstituut werkt Flore als
  trainingsacteur en trainer.
 • Annika van Sonsbeek

  Politiecentralist in Apeldoorn en calamiteitencoördinator in verschillende 112-meldkamers, onder meer in Bergen op Zoom. Was eerder onder meer brandweercentralist in Utrecht. Werkt voor het Meldkamerinstituut als trainingsactrice.
 • Zouhair Mtazi

  Zouhair Mtazi is trainingsacteur, toneelspeler en regisseur.
  Werkzaam voor KLM, Politie, defensie, DJI, Onderwijs en het Meldkamerinstituut. Hij gaat tevreden naar huis als deelnemers naar hem toekomen en zeggen: “Ik had er echt wat aan."
 • Thomas van Dijk

  Officier van Dienst Brandweer en adviseur multi bij meldkamer Oost-Nederland. Tevens docent/instructeur voor de brandweer en parttime Hoofd Preparatie Brandweer bij de Koninklijke Luchtmacht. Ruime multidisciplinaire expertise. Docent bij het Meldkamerinstituut.
 • Steven Schutte

  Werkte jarenlang als brandweercentralist op een 112-meldkamer en ondersteunt nog altijd bij oefeningen. Tevens Coördinator voor de verbindingswagen en commando-unit in de regio. Steven is nu hoofd BHV. Het Meldkamerinstituut zet hem in als docent en acteur.
 • Edwin Verberkt

  Edwin is operationeel expert bij de politie. Tevens coacht hij Officieren van dienst voor het Operationeel Centrum binnen de politieacademie. Het Meldkamerinstituut zet Edwin in voor modules: Regie op de aansturing, portofoonverkeer en het monitoren van interventies.
 • Anouk van Miltenburg

  Is al jaren werkzaam in ondersteunende functies. Organisatorisch sterk en vindt het een uitdaging met grote planningen aan de slag te gaan. Voor het Meldkamerinstituut is ze verantwoordelijk voor de organisatorische kant van de trajecten en aanspreekpunt voor teamleden.
 • Guiliana van Neerven

  Als projectmanager in de ICT heeft Guiliana jarenlang werkprocessen van de
  overheid geoptimaliseerd en gedigitaliseerd. Ze doet dat nu op zelfstandige basis. Voor het Meldkamerinstituut houdt ze zich bezig met alle technische zaken en ondersteunt ze de backoffice.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer van ons weten?

Neem contact op met Fatima Bonebakker.
Bel +31 (0)6 23 10 62 65 voor meer informatie
of een vrijblijvend gesprek.
Maak een afspraak