Ons multidisciplinaire team

 • John Verhoef

  Werkt al jaren op de 112-meldkamer in Amsterdam. Coördineert daar het meldkamerwerk voor politie en brandweer en is calamiteitencoördinator. Verder is hij docent/examinator voor het Meldkamerinstituut, de Politieacademie en het IFV.
 • Marc Schurink

  Als gedragsdeskundige heeft Marc namens de politie vele rampenstaven getraind. Ook jarenlange ervaring met het opleiden van politie-onderhandelaars. Voor het Meldkamerinstituut is hij trainer en acteur.
 • Henk van de Belt

  Na ruim 25 jaar in de politiepraktijk heeft Henk 20 jaar in het politieonderwijs gewerkt. Binnen het Meldkamerinstituut geeft hij nieuwe politiecentralisten de blauwe en juridische basis die ze nodig hebben voor hun centralistenwerk.
 • Huub van der Velden

  Werkte in tal van leidinggevende functies bij de politie, gespecialiseerd in regievoering en scenariodenken. Was examinator bij de Politieacademie en nam examens af bij de NS en de Rijksbeveiligingsorganisatie. Werkt nu als docent voor het Meldkamerinstituut.
 • Fatima Bonebakker

  Oprichter en eigenaar van het Meldkamerinstituut. Is grondig en doelgericht. Fatima begrijpt wat centralisten en leidinggevenden nodig hebben, spreekt de taal van de verschillende meldkamers en brengt ketenpartners graag met elkaar in contact.
 • Jeroen Spelbrink

  Was jaren centralist, calamiteitenoördinator en leidinggevende op de 112-meldkamer. Nu coördinator en docent bij de Politieacademie. Via het Meldkamerinstituut werkt hij graag voor andere meldkamers als docent en examinator.
 • John van Middendorp

  Maakte na 18 jaar als conducteur de overstap naar de politie. Daar is hij centralist bij de Landelijke Eenheid. Ook werkt hij als trainingsacteur voor de Politieacademie. Voor het Meldkamerinstituut is hij acteur en C2000-instructeur.
 • Clara Peeters

  Theaterdocent, regisseur en trainingsacteur. Ervaring bij de politie en de marechaussee, maar ook in de zorg, het onderwijs en de detailhandel. Werkt voor het Meldkamerinstituut als acteur.
 • Michael Bosch

  Voorheen teammanager bij de verkeersleiding van ProRail en bevelvoerder bij de Utrechtse brandweer. Was ook calamiteitencoördinator op de meldkamer. Nu werkzaam als Ploegcommandant Utrecht bij Veiligheidsregio Utrecht en docent voor het Meldkamerinstituut.
 • Paul van Wijnen

  Trainingsacteur en trainer in het omgaan met agressie en ongewenst gedrag. Was daarvoor jarenlang politieagent. Al vanaf de oprichting betrokken en tal van projecten met Fatima gedraaid. Zet zich in als trainingsacteur binnen het Meldkamerinstituut.
 • Annika van Sonsbeek

  Politiecentralist in Apeldoorn en calamiteitencoördinator in verschillende 112-meldkamers, onder meer in Bergen op Zoom. Was eerder onder meer brandweercentralist in Utrecht. Werkt voor het Meldkamerinstituut als trainingsactrice.
 • Martijn Ruitenburg

  Sport- & prestatiepsycholoog, mede-eigenaar van Coach2score. Gepromoveerd op 'werkgerelateerde gezondheid' aan de UvA. Was betrokken bij het programma Mentale Kracht van de politie. Nu ook trainer en coach Mentale Kracht voor het Meldkamerinstituut.
 • Pepijn Lochtenberg

  Sport- & prestatiepsycholoog, mede-eigenaar van Coach2score. Specialist op het gebied van Focus, ACT en Presteren onder druk. Was betrokken bij het programma Mentale Kracht van de Politieacademie. Zet zich in als coach en trainer binnen dit domein, ook bij het Meldkamerinstituut.
 • Willy de Jager

  Docent bij de Politieacademie. Werkte eerder bijna tien jaar op straat als politieagente en op de meldkamer, onder meer als calamiteitencoördinator. Voor het
  Meldkamerinstituut is zij acteur en examinator.
 • Peter van der Lint

  Calamiteitencoördinator op de 112-meldkamer in Bergen op Zoom, met een passie voor opleiden, trainen en oefenen. Was daarvoor 20 jaar centralist en teamleider bij de brandweer. Voor het Meldkamerinstituut werkt hij als examinator en docent.
 • Marc Nijholt

  Specialist op het gebied van pro-actief beveiligen, observeren op afwijkend gedrag en interventies coördineren op basis van beeldmateriaal. Werkte jarenlang bij G4S. Is nu teammanager bij de Meldkamer NS en docent cameratoezicht voor het Meldkamerinstituut.
 • Minke Evers

  Docent bij de Politieacademie, kerntrainer Contra Terrorisme en Extremisme, en teamleider Explosieven Veiligheid. Was voor heen Senior centralist en calamiteitencoördinator op de 112-meldkamer. Voor het Meldkamerinstituut werkt ze als acteur en instructeur.
 • Thomas van Dijk

  Officier van Dienst Brandweer en adviseur multi bij meldkamer Oost-Nederland. Tevens docent/instructeur voor de brandweer en parttime Hoofd Preparatie Brandweer bij de Koninklijke Luchtmacht. Ruime multidisciplinaire expertise. Docent bij het Meldkamerinstituut.
 • Jos Tuinier

  Centralist op meldkamer Amsterdam en verantwoordelijk voor vakbekwaamheid van brandweercentralisten. Daarnaast is hij brandweerman in Hollands Midden. Voorheen werkte hij als beveiliger en beveiligingscentralist. Het Meldkamerinstituut zet Jos in als docent Intake & Aansturing.
 • Saïd El Abboudi

  Is al jaren werkzaam als toneelspeler en trainingsacteur. Hij stelt zich ten dienste op aan de leerbehoefte van de deelnemers. Als trainingsacteur werkzaam voor Defensie, Politie en voor diverse managementopleidingen. Werkt voor het Meldkamerinstituut als trainingsacteur.
 • Sofiaan Chalati

  Werkt op de Meldkamer NS als camera-observant en teamleider. Heeft zich gespecialiseerd in afwijkend gedrag binnen anti-terrorisme en dreiging op stations waar veel crowd control plaatsvindt. Voor het Meldkamerinstituut is hij docent cameratoezicht.
 • Ron Vloedgraven

  Afkomstig uit de marine werkte Ron eerder op de ambulancemeldkamer in Apeldoorn, onder meer als calamiteitencoördinator. Operationeel manager afdeling zorg bij Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI). Hij is zowel docent als acteur inzetbaar voor het Meldkamerinstituut.
 • Rachel van der Werf

  Na jaren in het onderwijs te hebben gewerkt als directiesecretaresse is zij nu werkzaam als Virtual Assistant. Veel ervaring met het inrichten van de backoffice voor trainingsbureaus. In deze rol ondersteunt zij het Meldkamerinstituut op organisatorisch gebied.
 • Anouk van Miltenburg

  Is al jaren werkzaam in ondersteunende functies. Organisatorisch sterk en vindt het een uitdaging met grote planningen aan de slag te gaan. Voor het Meldkamerinstituut is ze verantwoordelijk voor de organisatorische kant van de trajecten en aanspreekpunt voor teamleden.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer van ons weten?

Neem contact op met Fatima Bonebakker.
Bel +31 (0)6 23 10 62 65 voor meer informatie
of een vrijblijvend gesprek.
Maak een afspraak