Ons multidisciplinaire team

 • Marc Schurink

  Als gedragsdeskundige heeft Marc namens de politie vele rampenstaven getraind. Ook jarenlange ervaring met het opleiden van politie-onderhandelaars. Voor het Meldkamerinstituut is hij trainer en acteur.
 • Mike Smits

  Trainer en acteur bij de Politieacademie, onder meer voor arrestatieteams, persoonsbeveiligers en mobiele eenheid. Het Meldkamerinstituut zet Mike in als trainer en acteur.
 • John Verhoef

  Werkt al jaren op de 112-meldkamer in Amsterdam. Coördineert daar het meldkamerwerk voor politie en brandweer en is calamiteitencoördinator. Verder is hij docent/examinator voor het Meldkamerinstituut, de Politieacademie en het IFV.
 • Huub van der Velden

  Werkte in tal van leidinggevende functies bij de politie, gespecialiseerd in regievoering en scenariodenken. Was examinator bij de Politieacademie en nam examens af bij de NS en de Rijksbeveiligingsorganisatie. Werkt nu als docent en examinator voor het Meldkamerinstituut.
 • Fatima Bonebakker

  Oprichter en eigenaar van het Meldkamerinstituut. Is grondig en doelgericht. Fatima begrijpt wat centralisten en leidinggevenden nodig hebben, spreekt de taal van de verschillende meldkamers en brengt ketenpartners graag met elkaar in contact.
 • Henk van de Belt

  Na ruim 25 jaar in de politiepraktijk heeft Henk 20 jaar in het politieonderwijs gewerkt. Binnen het Meldkamerinstituut geeft hij nieuwe politiecentralisten de blauwe en juridische basis die ze nodig hebben voor hun centralistenwerk.
 • Michael Bosch

  Voorheen teammanager bij de verkeersleiding van ProRail en bevelvoerder bij de Utrechtse brandweer. Was ook calamiteitencoördinator op de meldkamer. Nu werkzaam als Ploegcommandant Brandweer bij Veiligheidsregio Utrecht en docent voor het Meldkamerinstituut.
 • Clara Peeters

  Theaterdocent, regisseur en trainingsacteur. Ervaring bij de politie en de marechaussee, maar ook in de zorg, het onderwijs en de detailhandel. Werkt voor het Meldkamerinstituut als acteur.
 • Flore Koopen

  Flore is docent, trainingsacteur en theaterdocent. Ze werkt onder
  meer voor de politie, defensie en detailhandel. Ook leidt ze trainingsacteurs op. Voor het Meldkamerinstituut werkt Flore als docent en trainingsacteur voor verschillende projecten.
 • Pepijn Lochtenberg

  Sport- & prestatiepsycholoog, mede-eigenaar van Focus Like a Pro. Specialist op het gebied van Focus, ACT en Presteren onder druk. Was betrokken bij het programma Mentale Kracht van de Politieacademie. Zet zich in als coach en trainer binnen dit domein, ook bij het Meldkamerinstituut.
 • Martijn Ruitenburg

  Sport- & prestatiepsycholoog, mede-eigenaar van Focus Like a Pro. Gepromoveerd op 'werkgerelateerde gezondheid' aan de UvA. Was betrokken bij het programma Mentale Kracht van de politie. Nu ook trainer en coach Mentale Kracht voor het Meldkamerinstituut.
 • Saïd El Abboudi

  Is al jaren werkzaam als toneelspeler en trainingsacteur. Hij stelt zich ten dienste op aan de leerbehoefte van de deelnemers. Als trainingsacteur werkzaam voor Defensie, Politie en voor diverse managementopleidingen. Werkt voor het Meldkamerinstituut als trainingsacteur.
 • John van Middendorp

  Maakte na 18 jaar als conducteur de overstap naar de politie. Daar is hij centralist bij de Landelijke Eenheid. Ook werkt hij als trainingsacteur voor de Politieacademie. Voor het Meldkamerinstituut is hij acteur, docent en C2000-instructeur.
 • Marc Nijholt

  Specialist op het gebied van pro-actief beveiligen, observeren op afwijkend gedrag en interventies coördineren op basis van beeldmateriaal. Werkte jarenlang bij G4S. Is nu teammanager bij de Meldkamer NS en docent cameratoezicht voor het Meldkamerinstituut.
 • Peter van der Lint

  Calamiteitencoördinator op de 112-meldkamer in Bergen op Zoom, met een passie voor opleiden, trainen en oefenen. Was daarvoor 20 jaar centralist en teamleider bij de brandweer. Voor het Meldkamerinstituut werkt hij als examinator en docent.
 • Gerrit Vosselman

  Gerrit is brandweercentralist op de meldkamer in Den Haag, waar hij ook nieuwe collega's opleidt. Heeft zelf ervaring als brandweerman en neemt examens af voor het IFV. Het Meldkamerinstituut zet Gerrit in als docent.
 • Erik Prins

  Calamiteitencoördinator op de 112-meldkamer Den Haag, daarnaast ook actief als Officier van Dienst Brandweer. Voor het Meldkamerinstituut werkt Erik als docent en examinator.
 • Jeroen Spelbrink

  Was jaren centralist, calamiteitenoördinator en leidinggevende op de 112-meldkamer. Nu coördinator en docent bij de Politieacademie. Via het Meldkamerinstituut werkt hij graag voor andere meldkamers als docent en examinator.
 • Eric Ross

  is gespecialiseerd in afwijkend gedrag, agressie en mentale weerbaarheid. Geeft trainingen oa. bij de DJI en Gerechtsdeurwaarders. Het Meldkamerinstituut zet Eric in om centralisten voor te bereiden op extreme situaties zoals gijzeling en tactische interventies.
 • Ilse Vogelzang

  Zelfstandig coach, trainer en procesbegeleider. Heeft gewerkt voor onder meer politie, DJI, gemeenten en Rijkswaterstaat. Het Meldkamerinstituut zet Ilse in als trainer en coach.
 • Jeroen Bakker

  Docent bij de Politieacademie en zelfstandige. Adviseert onder meer gemeenten over veiligheid, crisisbeheersing en ondermijning. Voor het Meldkamerinstituut werkt hij als docent juridisch kader.
 • Zouhair Mtazi

  Zouhair Mtazi is trainingsacteur, toneelspeler en regisseur.
  Werkzaam voor KLM, Politie, defensie, DJI, Onderwijs en het Meldkamerinstituut. Hij gaat tevreden naar huis als deelnemers naar hem toekomen en zeggen: “Ik had er echt wat aan."
 • Willy de Jager

  Sinds 2017 werkt Willy als docent meldkamerdomein op de Politieacademie. Daarvoor is ze bijna 10 jaar op de politie meldkamer Utrecht gewerkt als centralist, chef van dienst en calamiteiten coördinator. Naast haar werkzaamheden is zij examinator en docent binnen het Meldkamerinstituut.
 • Carola de Wit

  Carola heeft op de meldkamer Rotterdam als centralist gewerkt en is nu bezig met de politie opleiding niveau 4. Als acteur en docent Meldkamerproces is ze betrokken binnen het Meldkamerinstituut. Daarnaast heeft ze een Podcast en helpt ze mensen die interesse hebben in ADD.
 • Nieske Witteveen

  Nieske is Sportpsycholoog VSPN en docent mentale kracht. Gespecialiseerd in focus en presteren onder druk. Daarnaast is ze werkzaam bij de jeugdopleiding van sc Heerenveen. Ze ondersteunt sporters, teams, coaches maar ook meldkamercentralisten bij het optimaliseren van prestaties.
 • Hans Hindriks

  Ruime ervaring bij de politieorganisatie zowel op straat als bij de recherche. Heeft verschillende opsporingszaken gedraaid gericht op financiële fraude. Heeft zich daarnaast gespecialiseerd in outdoor Coaching. Voor Meldkamerinstituut geeft Hans zowel juridische vakken, heterdaadkracht vergroten als mentale kracht.
 • Martin van Veldhuisen

  Naast zijn werkzaamheden binnen de brandweer is Martin al jaren actief in het meldkameronderwijs. Zowel centralisten van de brandweer als politie hebben een stevige basis binnen het meldkamerproces van hem gekregen. Voor het Meldkamerinstituut geeft hij verschillende modules aan nieuwe centralisten.
 • Elbert Bijkerk

  Trainingsacteur voor verschillende trainingen binnen het Meldkamerinstituut waaronder Mentale weerbaarheid en omgaan met lastige melders. Daarnaast is Elbert ook betrokken bij een aantal theaterprojecten als acteur.
 • Rik Poldner

  Als trainer verzorgt Rik de module energiemanagement en omgaan met stress. In deze training maakt de deelnemer kennis met de fysieke en mentale uitdagingen van het meldkamerwerk. Naast docent is Rik eigenaar van Move Life.
 • Anouk van Miltenburg

  Is al jaren werkzaam in ondersteunende functies. Organisatorisch sterk en vindt het een uitdaging met grote planningen aan de slag te gaan. Voor het Meldkamerinstituut is ze verantwoordelijk voor de organisatorische kant van de trajecten en aanspreekpunt voor teamleden.
 • Guiliana van Neerven

  Als projectmanager in de ICT heeft Guiliana jarenlang werkprocessen van de
  overheid geoptimaliseerd en gedigitaliseerd. Ze doet dat nu op zelfstandige basis. Voor het Meldkamerinstituut houdt ze zich bezig met alle technische zaken en ondersteunt ze de backoffice.
 • Henk Broos

  Werkt als Calamiteiten Coördinator en brandweercentralist op de Meldkamer Bergen op Zoom. Is veiligheidskundige, helpt organisatie een BHV organisatie op te zetten en te onderhouden met trainingen en onderricht. Voor het Meldkamerinstituut is Henk zowel docent als acteur.
 • Hanneke Scholten

  Als trainingsacteur en docent waarnemen afwijkend gedrag draagt Hanneke bij aan het uitleren van observatievaardigheden van cameraobservanten en beveiligers.
 • Annika van Sonsbeek

  Politiecentralist in Apeldoorn en calamiteitencoördinator in verschillende 112-meldkamers, onder meer in Bergen op Zoom. Was eerder onder meer brandweercentralist in Utrecht. Werkt voor het Meldkamerinstituut als trainingsactrice.
 • Tommy van Vulpen

  Docent/eigenaar van een theaterschool en acteur. Werkt mee aan trainingen
  voor de politie, FIOD, horeca en zorg. Ook voor het Meldkamerinstituut
  werkt Tommy als trainingsacteur.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer van ons weten?

Neem contact op met Fatima Bonebakker.
Bel +31 (0)343-234112 voor meer informatie
of een vrijblijvend gesprek.
Maak een afspraak